події

SPE Europe Energy Conference & Exhibition 2024

06/2024

ГО "Геотермал Україна" в особі голови правління Тараса Попадинця представляла організацію на конференції SPE Europe Energy Conference & Exhibition, яка проходила 26-28 червня 2024 року в Турині, Італія.

Ця визначна подія обєднала провідних експертів та компанії з нафтогазового та енергетичного сектору для обговорення останніх інновацій та тенденцій розвитку, включаючи енергетичний перехід, декарбонізацію та цифровізацію глобального енергетичного ринку та інфраструктури. В рамках події учасники мали змогу обмінюватись знаннями та компетенціями для налагодження міжнародої співпраці, що має важливе значення для розвитку геотермальної енергії та технологій CCUS. Найбільш важливу увагу було приділено наявному досвіду, навичкам та інфраструктурі в галузі нафти та газу, які будуть використані для розробки проектів чистої геоенергетики для підвищення енергетичної стійкості, безпеки та зменшення негативного екологічного впливу на навколишнє середовище.

Під час конференції, у співпраці з партнерами – Enovate Ai, було представлено дослідження під назвою «Техніко-економічні можливості перепрофілювання нафтогазових активів для виробництва геотермальної енергії в Україні», який висвітлив інноваційні підходи штучного інтелекту для трансформації існуючої енергетичної інфраструктури для підтримки розвитку проектів геотермальної енергетики в Україні.