cпівпраця

Меморандум про взаєморозуміння між Geothermal Ukraine та Heriot-Watt University

07/2023

ГО «Геотермал Україна» підписала Меморандум про взаєморозуміння з Heriot-Watt University.

Обидві сторони домовилися разом працювати над розвитком та модернізацією енергетичного сектора України з фокусом на відновлювальні геотермальні джерела енергії. Дослідження та розробка геотермальних джерел енергії, а також інноваційні енергетичні рішення посилять енергопостачання, сприятимуть відновленню енергетичного сектору України та подоланню енергетичної кризи, спричиненої повномасштабним вторгненням Росії.

Heriot-Watt University був обраний для співпраці та підписання Меморандуму про взаєморозуміння за його бездоганну репутацію у геоенергетиціта за провідний світовий досвід у сфері інновацій та досліджень. Партнерство обіцяє підвищити та зміцнити енергетичну безпеку України шляхом впровадження перехідних рішень з низьким вмістом вуглецю.

Згідно з Меморандумом, колективний досвід, ресурси та інновації обох сторін будуть використані для проведення науково-дослідної діяльності, прискорення розвитку геотермальної енергетики в Україні, а також розробці гнучкої автономної розподіленої енергетичної системи. Меморандум про взаєморозуміння також зміцнює відносини між академічним сектором України та Великої Британії.

Дякуємо Heriot-Watt University за підтримку та віримо у нашу плідну співпрацю!

Детальніше за посиланням.