події

Міжнародний Форум «ГЕОЕНЕРГЕТИКА» 2024

09/2024

ГО "Геотермал Україна" організовує Міжнародний Форум "ГЕОЕНЕРГЕТИКА" 2024, який відбудеться онлайн 26-27 вересня 2024 року. Цей дводенний захід об'єднає провідних експертів, інноваторів та лідерів думок у галузях геотермальної енергії, декарбонізації та цифрових технологій.

День 1: Міжнародний Форум "ГЕОЕНЕРГЕТИКА" 2024

Перший день форуму буде присвячений презентаціям від партнерів заходу на такі ключові теми:

  • Геотермальна енергія: Огляд останніх досягнень і прикладів використання геотермальної енергії з огляду на енергетичний перехід та сталий розвиток.
  • Декарбонізація та CCUS: Обговорення передових стратегій та прикладів щодо уловлювання, використання та зберігання вуглецю (CCUS).
  • Цифрова трансформація та ШІ в енергетичному секторі: Аналіз ролі цифрових інновацій та штучного інтелекту в трансформації нафтогазового сектору.

День 2: Воркшоп SPE за напрямом геотермальної енергії та поширення результатів проекту "Пряме використання геотермальної енергії в Україні"

Другий день заходу включатиме:

  • SPE воркшоп за підтримки Спілки інженерів-нафтовиків (SPE), спрямований на обмін знаннями та сприяння співпраці в сфері геотермальної енергетики.
  • Пряме використання геотермальної енергії в Україні: Презентація результатів проекту (координатор проекту – компанія Verkís спільно з ГО "Геотермал Україна").

Участь у форумі безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Ознайомитись із детальною програмою Форуму можна за посиланням.