події

Панельна енергетична дискусія під час конференції «Співробітництво задля енергетичної безпеки громад»

09/2023

7 вересня 2023 Голова ГО «Геотермал Україна» Тарас Попадинець взяв активну участь в панельній енергетичній дискусії під час конференції «Співробітництво задля енергетичної безпеки громад», організованої Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття.

Захід проводився в рамках проекту «Співпраця задля впровадження систем енергетичного менеджменту в територіальних громадах Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей», що підтримується Програмою ULEAD з Європою в Івано-Франківській області.

Тарас Попадинець виступив із презентацією пропотенціал регіону щодо розвитку геотермальних джерел енергії та підкреслив, що енергетичний менеджмент грає важливу роль у розвитку, ефективному використанні та інтеграції геотермальної енергії в загальну енергетичну інфраструктуру країни.

До конференції були залучені представники Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської ОВА, міських, селищних та сільських територіальних громад, експерти з питань енергоефективності та науковці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.